Storitve

Nadstreški vseh vrst

Za vas smo pripravili različne lesene nadstreške za prosti čas ali kot garažne nadstreške za avtomobile. Ponujamo vam lesene garažne nadstreške za več vozil. Na voljo imate več različnih modelov, z različnimi načini izvedbe. Izbirate lahko med različnim lepljenim lesom. Les je oblan in brušen, robovi so kroženi. Konstrukcija je barvana z odtenkom po želji.

Vrtne lope

Leseni bungalovi za kampiranje so čudovoito izhodišče za pobeg v naravo. Z našo domišljijo Vas bomo popeljali v svet kampiranja na pustolovski in hkrati razkošen način. Zato smo za Vas združili praktičnost z udobjem, izvirno obliko zlito z naravo. Prostorna notranjost in velika prilagodljivost.

Lesene terase

Les nas spremlja na vsakem koraku že od rojstva naprej. Kljub poplavi novo izumljenih materialov je les še vedno material, ki ostaja nenadomestljiv. Uporabljamo izključno les boljše kvalitete, kajti le tako lahko garantiramo, da bo končni izdelek kvalitetno izdelan in da bo trajnost primerna uporabljenim materialom.

Projektiranje in načrtovanje

Naših vrhunski arhitekti in strokovnjaki nudijo celovite storitve pri načrtovanju, projektiranju in pridobivanje dovoljenj za gradnjo in obnovo  vseh vrst storitev, katere ponujamo.

3D vizualizacije

Za vsak izdelek, za vsako idejo si vzamemo čas za razvoj. Počrpamo vse informacije in na koncu pridemo do najboljše ideje, katero vam tudi slikovno predstavimo.

Adaptacije streh

Streha izžareva varnost in lepoto. Zaradi vremenskih vplivov pride tudi čas, ko se moramo odločiti za menjavo stare dotrajane strehe. Odločiti se moramo, da izberemo pravo kritino glede na vremenske razmere in na konstrukcijo ostrešja.

Vse vrste kritin

Vrsta strešne kritine je zelo raznolika. Na trgu gradbenih materialov je velika izbira strešne kritine. Pri izbiri vrste strešne kritine moramo paziti na več dejavnikov. Prvi dejavnik je podnebje, oziroma podnebne razmere v katerem se objekt nahaja. Drugi dejavnik je arhitektura objekta, za katerega želimo izbrati strešno kritino. Tretji dejavnik pa je razmerje med kakovostjo in ceno, oziroma celotna ekonomičnost.